Lithofin: Uw Partner in Steenverzorging voor Elke Toepassing

Lithofin, een vooraanstaand merk in de steenverzorgingsindustrie, heeft zich sinds 1953 ontwikkeld tot een synoniem voor kwaliteit en betrouwbaarheid in de behandeling van natuursteen en andere harde oppervlakken.

Van de rustige stad Esslingen tot een wereldwijde aanwezigheid in meer dan 25 landen, is Lithofin een vertrouwde naam geworden onder professionals en huiseigenaren die streven naar perfectie in onderhoud en bescherming van hun waardevolle oppervlakken.

De Evolutie van Lithofin

Sinds de oprichting door Glaubrecht Stingel met het revolutionaire schoonmaakmiddel ST57 KUKÜ, heeft Lithofin een indrukwekkende groei doorgemaakt. De innovatie zette zich voort met de officiële lancering van de merknaam in 1979, afgeleid van de Griekse ‘lithos’ (steen) en het Engelse ‘finish’, wat de essentie van het merk perfect weerspiegelt: het afwerken en beschermen van steen tot in perfectie.

In 1996 bereikte Lithofin een mijlpaal door als eerste in de branche gecertificeerd te worden volgens DIN ISO 9001, een bewijs van hun toewijding aan kwaliteit en service die tot op de dag van vandaag door externe auditors wordt gecontroleerd en gecertificeerd.

eerste productie Lithofin in 1953 door glaubrecht stingel

Wereldwijde Aanwezigheid en Innovatie

Met een productiecapaciteit van 50.000 liter per dag en een uitgebreid assortiment dat varieert van reinigers tot gespecialiseerde verzorgingsproducten, blijft Lithofin innoveren en uitbreiden. De recente heropstart van hun website in 2019 en de vernieuwing van hun verpakkingen tonen aan dat Lithofin zich aanpast aan de moderne eisen en esthetiek.

Uitgebreid Productaanbod

Bij CleanStone, de enige officiële online dealer van Lithofin producten in Nederland, hebben we een breed scala aan Lithofin producten die alle aspecten van steenverzorging dekken:

  • UNI voor Keramiek en Natuursteen: Ideaal voor keramische tegels en natuursteen, met producten zoals Losefix en Anti-Slip.
  • KF voor Keramiek en Porcellanato: Speciaal ontwikkeld voor de reiniging en verzorging van sanitair (KF sanitairreiniger) , inclusief verwijderaars voor siliconen en cementsluier.
  • COTTO voor Cotto en Terracotta: Producten ontworpen voor de unieke behoeften van cotto en terracotta, zoals Cotto Wax-Finish en Pre-Wax.
  • MN voor Natuursteen en Kunststeen: Perfect voor de verzorging van marmer, graniet, en andere natuursteensoorten met producten zoals MN Vuiloplosser en MN Easy-Clean.
  • PRO voor Professionals: Een lijn gericht op de behoeften van de professionele markt, waaronder producten voor intensief gebruik in werkplaatsen en bouwplaatsen.
producten Lithofin

Waarom Kiezen Voor CleanStone Voor Uw Lithofin Producten?

Exclusieve Online Toegang

Als de enige officiële online verdeler van Lithofin producten in Europa, biedt CleanStone unieke toegang tot het volledige assortiment van Lithofin. In tegenstelling tot andere aanbieders, garanderen wij authenticiteit en directe ondersteuning van de fabrikant. klik HIER om ons te checken als enigste online webshop tussen alle lithofin verdelers

Meer dan 35 Jaar Expertise

Met meer dan drie decennia ervaring, beschikt CleanStone over diepgaande kennis van steenverzorging. Onze expertise stelt ons in staat om niet alleen producten te leveren, maar ook gespecialiseerd advies en ondersteuning te bieden die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften.

Toegewijde Klantenservice en Snelle Levering

Onze klantenservice gaat verder dan het standaard aanbod. Bij CleanStone krijgt u persoonlijke aandacht en advies, zodat u het beste product voor uw project kunt kiezen. Dankzij onze uitgebreide voorraad garanderen we snelle en betrouwbare levering direct vanuit ons magazijn.

Conclusie

Met meer dan 35 jaar ervaring en als enige officiële online dealer in Nederland, is CleanStone uw vertrouwde bron voor Lithofin producten. Of u nu een professional bent in de steenverwerkingsindustrie of een huiseigenaar die streeft naar de beste zorg voor uw stenen oppervlakken, Lithofin biedt de kwaliteit en betrouwbaarheid die u nodig heeft om uw steen te onderhouden en te beschermen.

Ontdek vandaag nog ons uitgebreide assortiment van Lithofin producten op onze website, en ervaar zelf waarom Lithofin al decennialang een leider is in de steenverzorgingsindustrie. klik hier voor alle lithofin producten, of scroll wat verder naar beneden door wat andere producten